Waar Staat BBRV Voor

Waar staat de BBRV voor? Dit is kort samen te vatten in 3 punten:

 –          Duurzaam ondernemen

 –          Verbeteren omstandigheden carwashbranche

 –          Promoten van professioneel voertuigen wassen 
 Duurzaam ondernemen is voor de BBRV belangrijk. We doen ons best om bij de overheid een voet tussen de deur te steken bij het maken van nieuwe wetten die met onze branche te maken heeft.  Daarvoor telt: hoe meer leden, hoe groter de stem! Van onze leden verwachten we dat zij up-to-date zijn met alle nodige vergunningen die bij hun onderneming past. 

 Die voet tussen de deur passen we ook toe bij het verbeteren van de omstandigheden voor de carwashbranche. Ons eerste speerpunt is het aanpakken van de wildwassers en op langere termijn wordt er gewerkt aan een apart (sub)paritair comite dat is afgestemd op de specifieke noden die onze branche heeft. 

 Het promoten naar de consument toe is een bewustwording dat als hij/zij bij een aangesloten lid wast, dat staat voor wassen in een professioneel bedrijf dat in orde is met alle vergunningen, biologisch afbreekbare producten gebruikt en kwaliteit levert!

Dit wordt op verschillende manieren ondersteunt zoals persberichten, een Facebook pagina en activiteiten/evenementen. 

 De BBRV biedt u als lid, niet alleen een stem over de toekomst maar ook een pak directe voordelen. In uw lidmaatschap bij ons, zit een volledige toegang tot alle toepassingen van het Neutraal Syndicaat der Zelfstandingen (NSZ). Deze voordelen gaan van juridische bijstand naar modelcontracten tot schuldvordering toe.

Ook kan je via onze partner meedoen aan een groepsaankoop voor stroom en krijg je tal van andere kortingen bij bv Bpost en op de maaltijd- en ecocheques. 

Vanuit de BBRV zijn we bezig om branchespecifieke voordelen in de wacht te slepen voor onze leden zoals slibafvoer. 

Vanuit de BBRV worden ook ledenbijeenkomsten georganiseerd waarbij men met een hapje en drankje ervaringen kan uitwisselen, een gezellige én leerzame bijeenkomst. 

Graag meer informatie? Neem contact op via onze contactpagina